steun ons

Steun Stichting ArteGanza | Musica Mundo met een donatie

Steun ons en maak deel uit van een succesverhaal

Al meer dan 10 jaar bevordert Stichting ArteGanza het samenleven van verschillende culturen. ArteGanza organiseert Musica Mundo. Daarnaast adviseert, initieert, produceert, programmeert en verspreidt de stichting culturele en kunstzinnige programma’s. De organisatie groeit en werkt met steeds meer professionals en vrijwilligers. ArteGanza werkt in Amersfoort en omgeving (regionaal, nationaal en internationaal) als een podium, een huis van wereldculturen, kunst en creatie, een ontmoetingsplek waar mensen, jong en oud, uit verschillende culturen elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten en vertrouwd raken met elkaar.
We kunnen uw steun hierbij goed gebruiken.

Sponsoring

Werkt u bij een bedrijf en wilt u ons sponsoren, dan kunt u contact opnemen met zakelijk directeur Hassan Elammouri via 0651348481 of via de mail.

ANBI

De Stichting ArteGanza heeft een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) geregistreerde status. Een donatie, gift of schenking kan derhalve belastingtechnisch aftrekbaar zijn. Hieronder leest u meer over (de voordelen van) particulier en periodiek schenken.
Op de site van de belastingdienst kunt u ook meer informatie verkrijgen.

Op de site van de belastingdienst kunt u ook meer informatie verkrijgen

Meer informatie over particulier schenken (met belastingvoordeel)

Met een periodieke schenking verbindt u zich voor langere tijd, minimaal vijf jaar, aan Stichting ArteGanza, die Musica Mundo organiseert. Dat heeft niet alleen voordelen voor ons, maar ook voor u. Wij zijn verzekerd van steun, zodat we onze eigenzinnige programma’s kunnen blijven maken. En u profiteert van een belastingvoordeel, want een periodieke schenking is volledig aftrekbaar. Daardoor kunt u zelfs extra doneren, zonder dat u meer betaalt.
Het klinkt ingewikkelder dan het is, maar periodiek schenken is zó geregeld. Zonder notaris. Het invullen van een overeenkomst voor periodiek schenken is voldoende.
Ook als u eenmalig schenkt aan de Stichting zijn er voordelen. We hebben beide mogelijkheden van schenken naast elkaar gezet, met een rekenvoorbeeld.

Steun ArteGanza | Musica Mundo

Voor meer informatie over onze ANBI status en inzage in de jaarrekeningen.