Wie zijn wij?

Een team vrijwilligers (Musica Mundo Team) van mannen en vrouwen zet zich vol enthousiasme in voor alle activiteiten die door stichting ArteGanza geïnitieerd, ontwikkeld, geproduceerd, georganiseerd en geprogrammeerd worden in theaters en op andere locaties. Ze helpen ‘op kantoor’, op locaties of zitten in het bestuur. Het Musica Mundo vrijwilligers team levert, vaak al jarenlang, een onmisbare bijdrage aan alle activiteiten. We nemen onze pet voor hen af!

Hassan Elammouri

Algemeen en artistiek directeur

Jolanda Keurentjes

Fondsenwerver , communicatie, publiciteit

Francis Verdouw

Communicatie, publiciteit

Jantien Tap

Producent Musica Mundo Festival

Peter

Peter Putters

Webredactie en fotografie

team 2023

Onze vrijwilligers

Maken jaarlijks van dit festival een prachtig event

Evenals vele andere organisaties is ook de Stichting ArteGanza een groot deel afhankelijk van vrijwilligers. Mensen die zich in hun vrije tijd willen inzetten voor iets wat ze aan het hart gaat. Bijvoorbeeld een mooi muziekfestival. Ook ArteGanza, met name de organisatie van Musica Mundo – Rhythms of the World probeert vrijwilligers te werven. Mensen die niet bang zijn om wat zwaarder werk te verrichten, op de hoek van een straat mensen wegwijs te maken. Of gewoon, wat simpel administratiewerk willen doen.
Hoor jij nu ook tot deze groep, laat dan een berichtje achter. We zoeken mensen om ons team weer te vernieuwen. Laat het weten, je bent meer dan welkom! Maak contact met ons via de volgende link en geef je op! Bij voorbaat alvast hartelijk dank.

YES, ik geef me op als vrijwilliger!