bereikbaarheid

Bereikbaarheid

Locaties

Het Musica Mundo Festival vindt jaarlijks plaats in de openlucht op het Lieve Vrouwekerkhof in het centrum van Amersfoort. Het festival is gratis toegankelijk. Hier vind je de huisregels die tijdens het festival gelden.

De concerten van de Musica Mundo Series en de workshops worden geprogrammeerd in Theater De Lieve Vrouw, Lieve Vrouwestraat 13. Kaartverkoop gaat via De Lieve Vrouw.

Toegankelijkheid

De locaties zijn gelijkvloers en goed toegankelijk voor iedereen die minder mobiel is of een rolstoel gebruikt. In de zaal van De Lieve Vrouw zijn rolstoelplaatsen. Geef door als je hiervan gebruik wilt maken bij de reservering via kassa@lievevrouw.nl of via de servicebalie 033 – 422 65 55.

Parkeergarage Sint Jorisplein heeft een lift. In de Zwanenhalssteeg zijn twee parkeerplaatsen voor mindervaliden.

In de zaal is een RF-systeem aanwezig voor slechthorenden. Je kunt de bijbehorende neklus lenen bij de zaalbeheerder. Als je zorgt dat je op tijd aanwezig bent, kan deze persoon je helpen je te installeren.

Fiets

Kom zoveel mogelijk te voet, met openbaar vervoer of op de fiets naar de binnenstad van Amersfoort. Tijdens het festival kun je de fiets niet op het plein stallen. Er zijn enkele fietsenstallingen in de buurt. Let op de sluitingstijden. Fietsenstalling Kamperbinnenpoort is in het weekend open tot 01:30 uur.

Auto

Houd er rekening mee dat de Amersfoortse binnenstad autoluw is. Je kunt je auto parkeren in een van de (bewaakte) parkeergarages rondom de binnenstad. Via deze website vind je ze.

Openbaar vervoer

Het festival en het theater is bereikbaar met alle bussen die stoppen bij haltes Stadhuis, Centrum en De Kei. Vandaaruit is het nog geen vijf minuten lopen naar het Lieve Vrouwekerkhof.

Locatie: Lieve Vrouwekerkhof, Amersfoort – Nederland