media

Media

Beeldmakers diverse media

Bij alle evenementen, concertseries en festivals van Musica Mundo | ArteGanza, zijn meerdere beeldmakers betrokken om de gebeurtenissen mooi vast te leggen.
Via meerdere kanalen zijn deze beelden in de vorm van foto’s en film te bekijken.
Vaste fotograaf van het festival is Peter Putters. Hij werkt onder de naam De Nozem Fotografie Amersfoort.
Daarnaast werkt Nico Brons ook regelmatig voor en bij het festival. Nico Brons is geen onbekende in het circuit van Amersfoortse fotografen.
Ook andere fotografen staan regelmatig klaar om de concerten vast te leggen of beeldmateriaal te maken. Onder andere Cees Wouda kan je regelmatig tegenkomen bij de initiatieven van ArteGanza | Musica Mundo. In het verleden hebben vele andere fotografen aan het festival meegewerkt. (Boven foto Egon Hendriks tijdens World Statues).
Daarnaast worden de meeste concertseries ook vast gelegd op film. Hierbij is Ton Kraayenvanger de man die alles filmt met eigen crew, integraal edit en plaatst op zijn YouTube kanaal. Musica Mundo plaatst het door hem opgenomen materiaal op eigen kanaal.
Onderstaande links staan garant voor inzage in het diverse opgeslagen materiaal van alle beeldmakers. Leuk om eens doorheen te kijken en zo je herinnering op te halen aan alle bijzondere momenten van Musica Mundo concertseries en Festivals.

Voor alle albums van foto’s door de jaren heen: Albums

Voor films van integraal opgenomen concerten van Musica Mundo Rhythms of the World

Leuk als jij je abonneert op onze nieuwsbrief!