Bezoek uit Marokko

Ghita Zine komt uit Marokko voor een bezoek aan Musica Mundo. Zine is een journalist die zich richt op culturele en historische kwesties in de context van Marokko en de regio. De artikelen van Ghita Zine gaan vaak over thema’s die verband houden met migratie en de Marokkaanse geschiedenis in interactie met de ontwikkelingen in Noord-Afrika, Zuid-Europa en het Middellandse Zeegebied. Haar geschriften behandelen ook hedendaagse kwesties in het Marokkaanse culturele veld, of het nu gaat om kunst, literatuur of film.
We houden jullie op de hoogte van haar publicaties.

Het hele weekend live bij Golfbreker Radio

Roelof Meijer is niet alleen presentator van het festival, ook zorgt hij voor de live uitzendingen bij Golfbreker Radio. Zo kun je ook nog van het festival nagenieten!
Radio de Golfbreker

Musica Mundo in AD

Jeroen de Valk besteedde in het weekend voorafgaand aan het festival aandacht aan Musica Mundo in het AD. Lees zijn verhaal, met een nostalgische foto van Nico Brons. Zie hier.