Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Jig – NL | Musica Mundo Festival

25 juni 2021 @ 18:00 19:00

The Jig | Nederland

The Jig | vrijdag 25 juni | 18:00 uur tot 19:00 uur

The Jig is een 7-koppig funkteam uit Amsterdam dat hete originele werken uitvoert. Het is een van de weinige echte funkgroepen, een instrumentale groovemachine met een rock & roll-attitude, bekend om zijn krachtige en opwindende liveshows. De muziek is up-to-date en persoonlijk en kent elementen van soul, afro, jazz en rock & roll. Sinds 2009 propageert de band zijn aanstekelijk originele funk met groeiend succes, met ongeveer 200 optredens in heel Nederland, in Duitsland, Spanje, Belgiƫ, Frankrijk, de VS en Braziliƫ.

In 2011 bracht de band het goed ontvangen debuutalbum Brooklyn Blowout uit, dat werd opgenomen in New York. In het najaar van 2015 kwam de single The One uit, een bijtende knaller met voor het eerst – alle principes van de band ontkennend – een zanger: Mr. Ruben. Sinds het volledige studioalbum Proximo Disco in juni 2016 is Mr. Ruben een vaste gast op de shows van de groep.
Elke liveshow is een unieke ervaring. The Jig is een trouwe bende professionele muzikanten met een gemeenschappelijke missie: de vreugde van funk verspreiden naar iedereen die wil horen en voelen.

Gratis

Het Lieve Vrouwekerkhof

Lieve vrouwekerkhof
Amersfoort, 3811 BH Nederland
+ Google Maps

Wilt je meer informatie over onze concerten?