Laden Evenementen

« Alle Evenementen

DJ Collectief | Yallah Yallah | Musica Mundo Festival

25 juni 2021 @ 18:00 19:30

Yallah Yallah

DJ Collectief Yallah Yallah | vrijdag 25 juni | 18:00 uur tot 19:30 uur

Indien u wenst te reserveren dan klikt u op de link en maakt u uw keuze voor uw favoriete terras. U maakt contact met het door u gekozen Horeca bedrijf en maakt daar de reservering. U vraagt om een schriftelijke bevestiging middels een E Mail. Die neemt u mee naar het festival terrein. Deze mail is uw reserveringsbewijs voor het festival en de Horeca gelegenheid.

DJ Collectief Yallah Yallah, Dansen op échte moderne en traditioneel Arabische grooves. Van Marokkaanse hiphop, reggaeton uit Egypte en Israël, speeddabke uit Libanon tot trap uit Syrië en Palestijnse hiphop. DJ Tommi (Wiebel, Balkan Beatz) laat je alle hoeken van de vloer zien, vooral die aan de oostkant.

Yallah! Yallah! wijst de weg naar het oosten met de heetste en wildste partykrakers uit de Arabische wereld:Van Marokkaanse hiphop tot Egyptische bruiloftsmuzieknaar Libanese speeddabke en trap uit Syrië. Ontstaan op Lowlands 2017, sindsdiengarant voor bubbel-doorbrekende dansvloeren.Vergeetsprookjes en buikdanseressen:In de 1.002e nacht dansen weop échte Arabische grooves, Yallah!

Gratis

Het Lieve Vrouwekerkhof

Lieve vrouwekerkhof
Amersfoort, 3811 BH Nederland
+ Google Maps

Wilt je meer informatie over onze concerten?