Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Barmer Boys uit India

1 oktober 2022 @ 20:30 23:00

Barmer Boys

Zaterdag 1 oktober | 20:30 uur | Theater de Lieve Vrouw | € 20,00

Barmer Boys zijn de jongste generatie artiesten in de eeuwenoude muzikale tradities van de Manganiyars uit de Indiase provincie Rajasthan. Met een scala aan traditionele en zeldzame folk-percussie-instrumenten, gekoppeld aan de krachtige stem van leadzanger Manga, creëren Barmer Boys extatische energie op het podium. Een veelzijdigheid aan stijlen en borrelende energie doordrenken elke uitvoering van deze ambassadeurs van Rajasthani folk- en soefimuziek: van soulvolle soefi kalaams en hindoeïstische bhajans tot opzwepende bruilofts- en feestliedjes en onstuimige jams met beatboxing en live dj-sets.
De groep werd opgericht in 2011 en maakte zijn internationale debuut in 2014 met een Amerikaanse tournee en een showcase op het Roskilde Festival. De drie albums die de groep uitbracht konden rekenen op lovende kritieken.

Met meer dan 250 concerten in twintig landen en acht internationale tours in de afgelopen zes jaar zijn Barmer Boys zijn uitgegroeid tot een band met een krachtige podiumpresentatie. Ze brengen het publiek in beweging met organische techno en seculiere dansmuziek.

Bezetting:

Manga – zang / harmonium
Sawai Khan – khartaal / morchang / bhapang / beatboxing

Magada Khan – dholak

Kijk hier alvast naar

€ 20,00

Theater De Lieve Vrouw

Lieve Vrouwestraat 13
Amersfoort, 3811 BP Nederland
+ Google Maps
033 422 65 55
Bekijk de site van Locatie

Wilt je meer informatie over onze concerten?